1. Αρχική
  2. » Υγεία » Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι »
  3. Βασίλειος Καπετανάκης

Βασίλειος Καπετανάκης
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πληροφορίες

Ο διαιτολόγος – διατροφολόγος Καπετανάκης Βασίλειος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 ενώ από τα παιδικά του χρόνια ζει στην Κατερίνη.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών τέκνων. Η πτυχιακή του εργασία είχε θέμα “Διατροφικές Συνήθειες και Βαθμός Ανταπόκρισης στις Απαιτούμενες Διαιτητικές Ανάγκες Μαθητών Γυμνασίων Κατερίνης”. Εκπόνησε την πρακτική του άσκηση στο Θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων Πέτρας Ολύμπου όπου ήταν υπεύθυνος για την Σύνταξη Διαιτολογίων των Τροφίμων του Ιδρύματος σε συνδυασμό με τις ανάλογες θεραπευτικές αγωγές τους κατά περίπτωση πάθησης.

Είναι μέλος του πανελληνίου συλλόγου Διαιτολόγων – τεχνολόγων Διατροφής.

Έχει ασχοληθεί με την ενημέρωση σε θέματα διατροφής & διαιτολογίας, με συνεντεύξεις σε περιοδικά και τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ενώ άρθρα του με θέματα διατροφής και υγείας έχουν δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο. Έχει κληθεί να συμμετέχει ως ομιλητής σε συμπόσια και εκδηλώσεις σχολείων, συλλόγων, αθλητικών σωματείων και πολιτιστικών ομάδων. Έχει συνεργαστεί με πολλά τοπικά γυμναστήρια και αθλητικά κέντρα. Παρακολουθεί όλα τα συνέδρια, συμπόσια και ημερίδες από το 1996.


Δείτε το Χάρτη