1. Αρχική
  2. » Υγεία » Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι »
  3. Στελίνα Βασιλειάδη

Στελίνα Βασιλειάδη
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πληροφορίες

Η Στελίνα Βασιλειάδη του Σπύρου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και φοίτησε στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε το 2006. Στα πλαίσια των σπουδών στο ΑΤΕΙΘ πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο Διαιτολογικό τμήμα του Νοσοκομείου «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης.

Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (Master), αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ, με έπαινο στην Ανθρώπινη Διατροφή με κατεύθυνση την Κλινική Διατροφή από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γλασκόβης (UK). Στα πλαίσια έρευνας για την εκπόνηση της διπλωματικής της εργασίας εργάστηκε για 3 μήνες στο διαιτολογικό τμήμα της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Yorkhill» στη Γλασκόβη (UK).

Από τον Ιανουάριο του 2009 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο προσωπικό της Διαιτολογικό γραφείο. Είναι επίσης καθηγήτρια Διαιτολογίας στα Δημόσια ΙΕΚ Νεάπολης και Τριανδρίας Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Τεχνολόγων Διατροφής και της “The Nutrition Society” του Ηνωμένου Βασιλείου.


Δείτε το Χάρτη