1. Αρχική
  2. » Υγεία » Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι »
  3. Παρασκευή Ούρδα

Παρασκευή Ούρδα
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πληροφορίες

Αποφοίτησε το 1997 από το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Η πτυχιακή της εργασία πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας & Ανάλυσης Βιταμινών με θέμα «Περιεκτικότητα σιδήρου(Fe) και ψευδαργύρου(Zn) σε παραδοσιακά ελληνικά φαγητά» και αποτέλεσε μέρος πειραματικής έρευνας με σκοπό τον καθορισμό των θρεπτικών συστατικών σε παραδοσιακές ελληνικέs συνταγές.

Απασχολήθηκε ως υπεύθυνη διαιτολόγος με αρμοδιότητα την γενική επίβλεψη των προγραμμάτων διατροφής, σε διαιτολογικό κέντρο. Δίδαξε στο Δημόσιο ΙΕΚ Λάρισας στην ειδικότητα “Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής” και συμμετείχε στις εξετάσεις του πρακτικού μέρους πιστοποίησης των ΙΕΚ. Από το 2000 διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στην πόλη της Λάρισας και είναι υπεύθυνη για την κατασκευή και ενημέρωση της ύλης του site diet-net.gr.

Τέλος συμμετέχει ενεργά στα πιο σημαντικά συνέδρια και σεμινάρια που πραγματοποιούνται από το 1994 και είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων.


Δείτε το Χάρτη