1. Αρχική
  2. » Υγεία » Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι »
  3. Νίκη Ανδρουλάκη

Νίκη Ανδρουλάκη
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πληροφορίες

Αποφοίτησε από το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι Θεσ/νίκης το 2002. Η πτυχιακή της εργασία αφορούσε τους ψυχολογικούς παράγοντες που επηρεάζουν τις διατροφικές συνήθειες παχύσαρκων , ανορεκτικών και βουλιμικών ατόμων , καθώς η ψυχολογία είναι άρικτα συνδεδεμένη με την εκδήλωση διατροφικών διαταραχών. Ακολούθησε πρακτική άσκηση σε πολυδύναμο κέντρο αδυνατίσματος της Θεσ/νίκης , ενώ σύντομα έγινε προϊσταμένη του τμήματος σώματος του κέντρου , αντιμετωπίζοντας περιστατικά φυσιολογικών αλλά και παθολογικών καταστάσεων .

Έχει αρθρογραφήσει σε free-press και σε διάφορα ηλεκτρονικά περιοδικά , ενώ από το 2007 συμμετέχει σε εκπομπές σε κανάλι της Κρήτης. Το 2010 ξεκίνησε δική της τηλεοπτική ενότητα σε εκπομπή παρουσιάζοντας την αξία της Κρητικής διατροφής στο σύγχρονο τρόπο ζωής . Έχει πραγματοποιήσει πολλές ομιλίες σε σχολεία για τη σημασία της σωστής διατροφής , την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας καθώς και για τη διατροφή των μικρών αθλητών.

Είναι μέλος: 1) του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων Τεχνολόγων Διατροφής 2) της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος 3) της επιστημονικής ομάδας διαιτολόγων διατροφολόγων MediDiatrofi


Δείτε το Χάρτη