1. Αρχική
  2. » Υγεία » Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι »
  3. Μαρία Ζερβού

Μαρία Ζερβού
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πληροφορίες

Γεννήθηκε στην Κόρινθο και μεγάλωσε στο Λουτράκι. Σπούδασε στο Tμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος, από όπου και αποφοίτησε.
Έχει κάνει ομιλίες με στόχο την διατροφική εκπαίδευση των παιδιών και εφήβων, με εξέχουσα την πρόσφατη ομιλία της στο Λύκειο Λουτρακίου. Έχει καταρτίσει το ετήσιο διαιτολογικό πρόγραμμα του βρεφονηπιακού σταθμού «Η Παρεούλα μας».
Συμμετέχει ενεργά στην ενημέρωση του κοινού, με τη συγγραφή άρθρων σε περιοδικά (Ευεξία και Διατροφή, Λόγω Διατροφής), εφημερίδες (Περισκόπηση Αγίας Παρασκευής και άλλα τοπικά έντυπα) και με παρουσία στην τηλεόραση (ΣΚΑΙ τώρα), για θέματα που αφορούν στη διατροφή. Είναι nμέλος της επιστημονικής ομάδας του Λόγω Διατροφής και συντάκτρια επιστημονικών άρθρων στην ιστοθέση του mednutritio.
Συμμετέχει στα περισσότερα συνέδρια, συμπόσια και ημερίδες που έχουν σχέση με τη διατροφή, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πολυετή εμπειρία στη διαιτολογική πράξη, ενώ διατηρεί αυτόνομο διαιτολογικό γραφείο στο Λουτράκι και συνεργασία με διαιτολογικό γραφείο στην Αθήνα.
Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος και του Ελληνικού Ινστιτούτου Γαστρεντερολογίας και Διατροφής.


Δείτε το Χάρτη