1. Αρχική
  2. » Υγεία » Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι »
  3. Ιωάννα Βασιλακοπούλου

Ιωάννα Βασιλακοπούλου
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πληροφορίες

Η διατροφολόγος – διαιτολόγος Βασιλακοπούλου Ιωάννα γεννήθηκε το 1980 στη Πάτρα. Είναι πτυχιούχος της σχολής Α.Τ.Ε.Ι.κρήτης του τμήματος διατροφής και διαιτολογίας .Η πτυχιακή εργασία την οποία εκπόνησε με απόλυτη επιτυχία αναφερόταν στα σκευάσματα που υποστηρίζουν το αδυνάτισμα (κατάταξη, κατανάλωση, αποτελεσματικότητα, επικινδυνότητα).

Η πρακτική της εξάσκηση πραγματοποιήθηκε στο Περιφερειακό Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών .

Ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο της διατροφής μέσα από επιστημονικά πανελλαδικά και διεθνή συνέδρια. Είναι μέλος της ένωσης διαιτολόγων διατροφολόγων Ελλάδος και της Ελληνικής διατροφολογικής εταιρείας .Συμμετείχε στο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα αγωγής και προαγωγής υγείας για μαθητές δημοτικού με θέμα «υγιεινή διατροφή και διατροφικές διαταραχές» . Συμμετέχει στο πρόγραμμα συμπληρωματικής εξ’αποστάσεως εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγκεκριμένα στο εκπαιδευτικό αντικείμενο με τίτλο «Ψυχογενής Ανορεξία»

Από το 2009 διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο και αντιμετωπίζει με επιτυχία ποικίλα περιστατικά όπως παχυσαρκία, σακχαρώδης διαβήτης, καρδιαγγειακές παθήσεις, νευρική ανορεξία, διατροφή κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό παιδική παχυσαρκία κ.α.


Δείτε το Χάρτη