1. Αρχική
  2. » Υγεία » Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι »
  3. Ευάγγελος Κίτσος

Ευάγγελος Κίτσος
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πληροφορίες

Ο διαιτολόγος Ευάγγελος Κίτσος κατάγεται από τη Βαλανιδορράχη Πρέβεζας και γεννήθηκε στην Άρτα το 1981. Σπούδασε στο τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του ανθρώπου, της σχολής ΕπαγγελμάτωνΥγείας και Πρόνοιας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης, από όπου και αποφοίτησε το 2006 με βαθμό Λίαν Καλώς (8,40 εκατοστά). Τη χρονική περίοδο 2005-2006 πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο Διαιτολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας. Από το 2008 έως και σήμερα εξασκεί το επάγγελμα του Διατροφολόγου-Διαιτολόγου, διατηρώντας το δικό του Διαιτολογικό γραφείο στην πόλη της Πρέβεζας. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά συνέδρια και ημερίδες μεταξύ των οποίων το 16ο Παγκρήτιο Παιδιατρικό Συνέδριο, όλα τα Πανελλήνια Συνέδρια Διατροφής & Διαιτολογίας από το 2003 έως και σήμερα , καθώς και τα περισσότερα συνέδρια της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα διατροφής στην τοπική εφημερίδα «το Βήμα της Πρέβεζας» , όπου αρθρογραφεί. Έχει υπάρξει επίσης επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα διατροφής στις ιστοσελίδες pamepreveza.gr και clicknews.gr.

Από το 2003 αποτελεί πάρεδρο μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας, από το 2006 τακτικό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Τεχνολόγων Διατροφής και από το 2009 τακτικό μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολών Ελλάδος.


Δείτε το Χάρτη