1. Αρχική
  2. » Υγεία » Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι »
  3. Εύα Μακρή

Εύα Μακρή
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πληροφορίες

H Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Εύα Μακρή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λαμία. Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α) στην Αθήνα από όπου αποφοίτησε το 1998 με ειδικότητα στην Ενόργανη γυμναστική. Από το 1998 έως και το 2000 εργάστηκε ως γυμνάστρια σε γυμναστήρια της Αθήνας και της Λαμίας.

Το 2000-2003 σπούδασε στο Λονδίνο, University Of Greenwich, Human Nutrition BSc. (Αναγνωρισμένο από Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π ως ισότιμο και αντίστοιχο με πτυχίο από το τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου). Συνέχισε τις σπουδές της στην Μ. Βρετανία (2004) στο University of Surrey, Roehampton ολοκληρώνοντας το μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο Master Of Science (MSc) in Clinical Nutrition. (Αναγνωρισμένο από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π)

Το 2005 μέσω του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιου πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο Γενικό Κρατικό Γ. Γεννηματάς (Γαστρεντερολογική Κλινική, Πλαστική Χειρουργική, ΜΕΘ), στο Σισμανόγλειο (Πνευμονολογική Κλινική, ΜΕΘ), στον Ερυθρό Σταυρό (Νεφρολογική, Καρδιολογική, Νευρολογική Κλινική) και στο Τζάνειο (Σακχαρώδης Διαβήτης, Παχυσαρκία).


Δείτε το Χάρτη