1. Αρχική
  2. » Υγεία » Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι »
  3. Ελένη Ταλαμπούκα

Ελένη Ταλαμπούκα
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πληροφορίες

Η Ταλαμπούκα Ελένη είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος και διατηρεί το γραφείο της στην Θεσσαλονίκη. Από το 2010 δραστηριοποιείται στον δικό της χώρο και εξειδικεύεται σε ενήλικες αλλά και παιδιά δίνοντας τις απαραίτητες συμβουλές διατροφής: σε γυναίκες που βρίσκονται σε εγκυμοσύνη αλλά και στη γαλουχία, σε αθλητές προσφέροντας διατροφικές λύσεις για την καλύτερη απόδοση του αθλητή και όχι μόνο.

Η διαιτολόγος, είναι απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας. Έχει λάβει την εξειδίκευση του Επιστημονικού Συνεργάτη στον Διαβήτη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου εργάστηκε για έναν χρόνο. Παράλληλα με τις σπουδές της, η κα. Ταλαμπούκα Ελένη έχει παρακολουθήσει μια μεγάλη πληθώρα σεμιναρίων που αφορούν τον κλάδο της διαιτολογίας και διατροφολογίας.

Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού για κατ’ ιδίαν επίσκεψη στο γραφείο της διαιτολόγου οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε. Καθ’ όλη την διάρκεια της συνεδρίας, η οποία μπορεί να διαρκέσει από 45 λεπτά έως και 1 ώρα, σχεδιάζεται ένα εξατομικευμένο και ισορροπημένο πρόγραμμα μόνο για εσάς, βάσει των δικών σας διατροφικών συνηθειών αλλά και προτιμήσεων. Μπορείτε να βελτιώσετε την σωματική και φυσική σας κατάσταση και να πιάσετε όλους τους στόχους που έχετε θέσει για το σώμα και την εικόνα σας, γρήγορα και αποτελεσματικά.


Δείτε το Χάρτη