1. Αρχική
  2. » Υγεία » Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι »
  3. Ελένη Φουσέκα

Ελένη Φουσέκα
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πληροφορίες

Η Ελένη Φουσέκα γεννήθηκε στην Χαλκίδα το 1983. Μεγάλωσε στην Αμάρυνθο Ευβοίας και το 2000 αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Αμαρύνθου. Στα τέλη του 2005 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης. Eίναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ). Συνεργάτης της Επιστημονικής ομάδας Medi Διατροφή και επιστημονικός συνεργάτης της ομάδας Διαιτολόγων του flashnews.gr.

Το 2005 πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Διαιτολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Άγιος Παύλος Θεσσαλονίκης. Κατά την πρακτική της άσκηση, με τη βοήθεια του προσωπικού της καρδιολογικής και της Στεφανιαίας μονάδας του νοσοκομείου, ολοκλήρωσε την ερευνητική πτυχιακή της εργασία με θέμα «Διερεύνηση παραγόντων κινδύνου και διατροφική παρέμβαση σε ασθενείς με Στεφανιαία νόσο». Από τις αρχές του 2006 έως τα μέσα του 2007 εργάστηκε στο Διαιτολογικό τμήμα των Gilli Diet, στο κατάστημα της Γλυφάδας.

Από το καλοκαίρι του 2007 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον προσωπικό της χώρο στην Αμάρυνθο Ευβοίας. Παράλληλα συνεργάζεται και με την τοπική εφημερίδα «Αμαρύνθια» , όπου έχει μόνιμη στήλη άρθρων περί Διατροφής. Έχει παρακολουθήσει συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν τη διατροφή και την παχυσαρκία και το καλοκαίρι του 2011 οργάνωσε σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Αμαρύνθου σειρά σεμιναρίων με θέμα «Διατροφική Αγωγή».


Δείτε το Χάρτη