1. Αρχική
  2. » Υγεία » Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι »
  3. Ειρήνη Βότση

Ειρήνη Βότση
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πληροφορίες

Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στη Λήμνο. Σπούδασε στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (Α.ΤΕ.Ι.Θ.) από όπου και αποφοίτησε τον Ιανουάριο του 2010 με βαθμό 6,98.

Στα πλαίσια του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών, πραγματοποίησε εξάμηνη πρακτική άσκηση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, διευρύνοντας τις γνώσεις της σε ποικίλα περιστατικά που επικαλέσθηκε ν’ αντιμετωπίσει σε διάφορες κλινικές (Γαστρεντερολογική, Νεφρολογική, Καρδιολογική, Ψυχιατρική, Παθολογική Κλινική, ΜΕΘ). Ολοκλήρωσε την πτυχιακή της έρευνα το 2009, με θέμα «Αξιολόγηση εργαλείων διατροφικής αξιολόγησης διαλογής σε νοσοκομειακούς ασθενείς». Η συγκεκριμένη μελέτη πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και παρουσιάστηκε υπό την μορφή poster το καλοκαίρι του 2009 στο Surrey της Αγγλίας στο Annual Summer Meeting of the Nutrition Society. Επίσης δημοσιεύτηκε το 2010 από την Proceedings of the Nutrition Society του Cambridge με τίτλο «Evaluation of malnutrition in hospitalised patients in Greece».

Εργάζεται από το 2009 στο διαιτολογικό γραφείο που διατηρεί στη Λήμνο. Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας, του Ελληνικού Ινστιτούτου Γαστρεντερολογίας και Διατροφής και της Εταιρείας Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου Για Καρδιαγγειακά Νοσήματα.


Δείτε το Χάρτη