1. Αρχική
  2. » Υγεία » Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι »
  3. Αντιγόνη Γεωργίου

Αντιγόνη Γεωργίου
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πληροφορίες

Γεννημένη στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας το 1982. Αποφοίτησα από το Ενιαίο Λύκειο Ντίσελντορφ. Σπούδασα στην Αθήνα στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Επιστήμη Διαιτολογίας – Διατροφής και αποφοίτησα το 2007 μετά από εκπόνηση της πτυχιακής μου εργασίας με θέμα: «Δίαιτα και σύσταση των λιπιδίων στο μητρικό γάλα». Το 2004-2005 πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στα εξής Νοσοκομεία της Αττικής: Ερυθρός Σταυρός (Καρδιολογικά, Νεφρολογικά & Νευρολογικά Περιστατικά, Σίτιση: Περαστά από Levin και από το στόμα), Γενικό Κρατικό, Γ. Γεννηματά (Γαστρεντορολογικά Περιστατικά, Εγκαύματα, Εντερική & Παρεντερική Διατροφή), Σισμανόγλειο Νοσοκομείο (Πνευμονολογικά Περιστατικά, Κυστική Ίνωση & ΜΕΘ) και Τζάνειο Νοσοκομείο (Περιστατικά Σακχαρώδη διαβήτη & Παχυσαρκίας).

Έχω παρακολουθήσει αρκετά συνέδρια Διατροφής και συμμετείχα το 2011 σε μια έρευνα για την ανεύρεση της παιδικής παχυσαρκίας (πρόγραμμα COSI) σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Παχυσαρκίας (ΕΙΕΠ) και το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Από το 2008 διατηρώ διαιτολογικό γραφείο στην Άρτα. Εργάστηκα ως επιμορφώτρια σε σεμινάριο της Ν.Ε.Λ.Ε.: «Διαιτολογία-Διατροφή» στο δήμο Αρταίων το 2010.


Δείτε το Χάρτη