1. Αρχική
  2. » Ελεύθερος Χρόνος και Τέχνη » Σχολές Χορού »
  3. Άννα Πέτροβα

Άννα Πέτροβα
Σχολή Μπαλέτου & Χορού

Πληροφορίες

Η Σχολή διευθύνεται από την Άννα Πέτροβα, Α.R.A.D. Advanced Teaching Diploma, Registered Teacher της Royal Academy of Dance, πρώην Α΄ χορεύτρια και Διευθύντρια μπαλέτου. Διαθέτει ένα επιτελείο διακεκριμένων Καθηγητών που έχουν πραγματοποιήσει πολύχρονη σταδιοδρομία ως Χορευτές και Καθηγητές. Η Σχολή είναι Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού, αναγνωρισμένη από το κράτος και λειτουργεί βάση του Ν. 1158/81 και του Π.Δ.372/ του Υπουργείου Πολιτισμού ένα τριετές πρόγραμμα σε τέσσερα τμήματα:
Δίπλωμα Καθηγητών Χορού
Πτυχίο Καθηγητών Χορού
Δίπλωμα Χορευτών Χορού
Πτυχίο Χορευτών Χορού και Καθηγητές Χορού
Μαθήματα προετοιμασίας για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού στο κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό και αυτοσχεδιασμό, για την πρώτη τάξη της Ανώτερης Επαγγελματικής γίνονται καθημερινά καθ’ όλη τη σχολική χρονιά.
H Σχολή μας από το 2011 είναι Approved Centre I.S.T.D. και προετοιμάζει σπουδαστές για το Teaching Diploma καθώς όλα επίπεδα Intermediate, Advanced 1 & Advanced 2 Certificates. Σκοπός της Σχολής είναι να προετοιμάσει, σε υψηλό (τεχνικό και αισθητικό) επίπεδο, Επαγγελματίες Χορεύτριες – Χορευτές και Καθηγητές.


Δείτε το Χάρτη