1. Αρχική
  2. » Υγεία » Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι »
  3. Αγγελική Ιωάννου

Αγγελική Ιωάννου
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πληροφορίες

Η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος Αγγελική Ιωάννου γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Από το 2001 είναι πτυχιούχος (με βαθμό άριστα) του Πανεπιστημίου της Παβία (Ιταλία), Σχολή Ιατρικής – Διαιτολογία (Universita Degli Studi Di Pavia, Italy. Facolta Di Medicina e Chirurgia – Diploma Universitario in Dietista). Το πρόγραμμα σπουδών του συγκεκριμένου τμήματος, είναι παγκοσμίως ένα από τα καλύτερο στο είδος του.

Από το 2003 έως και σήμερα διατηρεί γραφείο Διαιτολόγου – Διατροφολόγου στην Μητροπολίτου Μεθοδίου 3 (3ος όροφος) στην Κέρκυρα και διαθέτει σημαντική εμπειρία στο συγκεκριμένο επιστημονικό πεδίο.

Επίσης έχει εργαστεί ως Εξωτερικός συνεργάτης – Σύμβουλος διατροφής, υπεύθυνη κατάρτισης του εβδομαδιαίου διαιτολογίου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κερκύρας, ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος στο τμήμα διαιτολογίας του κέντρου αισθητικής και αδυνατίσματος BODY SHAPE στην Κέρκυρα καθώς και ως κλινική διαιτολόγος στη Γηριατρική Κλινική «RSA F. PERTOUSATI» ΠΑΒΙΑ -ΙΤΑΛΙΑ για την κατάρτιση εβδομαδιαίου διαιτολογίου στο εσωτερικό της κλινικής. Από το 2006 έως και σήμερα διδάσκει τις γενικές αρχές Διατροφής και Διαιτολογίας στο Τμήμα Εθελοντριών Νοσοκόμων του Ερυθρού Σταυρού Κερκύρας. Επίσης το 2008 και το 2009 εργάσθηκεως ωρομίσθια καθηγήτρια Διαιτολογίας στον οργανισμό τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΟΤΕΚ) ΙΕΚ Κερκύρας .Παράλληλα με την εργασία της έχει συμμετάσχει σε σημαντικό αριθμό συνεδρίων και διεθνών επιστημονικών εκδηλώσεων του χώρου.


Δείτε το Χάρτη