1. Αρχική
  2. » Υγεία » Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι »
  3. Σταυρούλα Τσατραφίλη

Σταυρούλα Τσατραφίλη
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πληροφορίες

Σπούδασε Αισθητική στο ΤΕΙ Αθηνών απ’ όπου αποφοίτησε το 2001 με άριστα. Το 2002 εισήχθη πρώτη μέσω κατατακτήριων εξετάσεων στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής απ’ όπου και αποφοίτησε το 2004 με βαθμό 8. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμοσμένης Διαιτολογίας – Διατροφής» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών στην κατεύθυνση «Κλινική Διατροφή» το 2006 με βαθμό 9.1.

Στην πτυχιακή της μελέτη ασχολήθηκε με δεδομένα της μελέτης CARDIO 2000 και εκπόνησε εργασία με τίτλο «Γεωγραφική μεταβλητότητα διατροφικών συνηθειών σε σχέση με τον κίνδυνο εκδήλωσης οξέος ισχαιμικού συνδρόμου». Η ερευνητική μεταπτυχιακή της διατριβής είχε τίτλο «Αξιολόγηση παραγόντων κινδύνου παιδικής παχυσαρκίας σε μαθητικό πληθυσμό της Κρήτης». Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών της σπουδών συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα που εκπονήθηκαν στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και στο Αγγειολογικό Εργαστήριο του Π.Γ.Ν.Α. Αλεξάνδρα.

Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας.


Δείτε το Χάρτη