1. Αρχική
  2. » Υγεία » Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι »
  3. Πέτρος Χατζηηλίας

Πέτρος Χατζηηλίας
Διατροφολόγος - Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Πληροφορίες

Ο Πέτρος Χατζηηλίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διατροφής – Διαιτολογίας Α.Τ.Ε.Ι.Θ. καθώς και του τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Α.Π.Θ. με ειδικότητα υγρό στίβο. Είναι πιστοποιημένος Ναυαγοσώστης από την Ναυαγοσωστική Ακαδημία Βορείου Ελλάδας ενώ παράλληλα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών της N.A.F., δραστηριότητες γυμναστικής κλειστού χώρου, αποκτώντας τον τίτλο του Fitness Instructor/Personal Trainer.

Έχει εργασθεί ως Διατροφολόγος στα πλαίσια της πρακτικής του άσκησης στο ιατρείο Παχυσαρκίας – Διατροφής της Ιατρού Dr. Rosa Propatto Μουσαφείρη αποκτώντας σημαντική εμπειρία στην Διατροφική Ιατρική ενώ κατά το διάστημα 2006-2009 διατέλεσε επιστημονικός συνεργάτης διατροφής των γυμναστηρίων Εscape στη πόλη της Θεσσαλονίκης. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα προσέφερε τις υπηρεσίες του και στο αντικείμενο της άσκησης, παρέχοντας εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής σε ασκούμενα άτομα είτε στην αίθουσα fitness των γυμναστηρίων, είτε υπό την μορφή του personal training.

Είναι μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης ενώ έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων και συνεδρίων στο αντικείμενο της Άσκησης και της Διατροφής.


Δείτε το Χάρτη