1. Αρχική
  2. » Υγεία » Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι »
  3. Ιωάννης Γιαννάκης

Ιωάννης Γιαννάκης
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πληροφορίες

Γεννήθηκε στη Αθήνα στις 10/05/1986. Σπούδασε στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. ΚΡΗΤΗΣ, από όπου και αποφοίτησε τον Φεβρουάριο του 2010. Η Πτυχιακή του εργασία ήταν μία μελέτη παρέμβασης με τιτλο: «Σύγκριση του ρυθμού απώλειας βάρους ασθενών με καρκίνο του μαστού σε σχέση με φυσιολογικά άτομα ».

Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση στο τμήμα Διαιτολογίας στο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών «Υγεία».

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών εργάστηκε σαν υπεύθυνος Διαιτολόγος στο τμήμα Διαιτολογίας στο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών «Υγεία». Όπου ήταν αρμόδιος για την σίτιση των νοσηλευόμενων ασθενών και την ορθής λειτουργίας του τμήματος. Παραλληλα εργάστηκε στα Μαιευτήρια ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ, ΙΑΣΩ στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών όπου παρασκέυαζε τους σάκους της παρεντερικής σίτισης των νεογνών. Επίσης ασχολήθηκε και με την παρακούληθηση διαιτώμενων στο Κέντρο Διατροφικής Υποστήριξης Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ.

Από τον Μάϊο του 2011 μέχρι και σήμερα διατηρεί το προσωπικό του Διαιτολογικό Γραφείο όπου παρακολουθεί μία πληθώρα περιστατικών που χρήζουν διατροφικής υποστήριξης και καθοδήγησης.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα συνεδρίων, σεμιναρίων και ημεριδων που ενισχύουν την επαγγελματική του κατάρτιση. Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος.


Δείτε το Χάρτη