1. Αρχική
  2. » Υγεία » Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι »
  3. Ασημένια Καναρίδου

Ασημένια Καναρίδου
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πληροφορίες

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Κιλκίς. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφοίτησε το έτος 2000 με βαθμό πτυχίου 7,5 “Λίαν Καλώς”.

Διορίστηκε το 2001 στο Γ.Ν Θες/νίκης “Γ.Παπανικολάου”, ως κλινική διαιτολόγος και σ’ ένα χρόνο περίπου έγινε προϊσταμένη του Τμήματος Διατροφής μέχρι και το 2008. Τα έτη 2002-2003, εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια στο ινστιτούτο επαγγελματικής κατάρτισης (ΙΕΚ) Θεσσαλονίκης, στο τμήμα “Αισθητικός Σύμβουλος Εμφάνισης”, στο μάθημα “Διαιτολογία” για δύο εξάμηνα (φθινοπωρινό-εαρινό). Το Μάρτιο του 2008, με αμοιβαία μετάταξη, μετακινήθηκε στο Γ.Ν Κιλκίς ως κλινική διαιτολόγος και υπεύθυνη του Τμήματος Διατροφής, όπου και συνεχίζει να εργάζεται μέχρι και σήμερα. Επίσης, είναι υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Γραφείου Διατροφής που λειτουργεί στο Γ.Ν Κιλκίς από το έτος 2009.

Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας και του Πανελληνίου Συλλόγου Νοσοκομειακών Διαιτολόγων (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.Δ).


Δείτε το Χάρτη